Четвер, 18.04.2024, 17:10 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

КЗ БМР ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА № 2

Головна » 2013 » Лютий » 26 » Плавання
18:43
Плавання

08-09.02.2013 р. збірна команда ДЮСШ №2 прийняла участь у чемпіонаті Київської області з плавання серед юнаків 1999 р.н., та дівчат 2001 р.н. у м. Вишгород.

Умови проведення змагань були такі , що і на чемпіонаті міста. Склад команди 8 спортсменів (4 юнаки та 4 дівчини). У результаті запеклої боротьби збірна команда ДЮСШ №2 зайняла І загальнокомандне місце. Перемоцями та призерами стали:

Іван Гончарук став переможцем в багатоборстві брасом , Валерія Івченко ІІ місце в багатоборстві вільним стилем, Катерина Босак –  ІІІ місце в багатоборстві вільним стилем, Олександра Андросюк – ІІІ місце в багатоборстві на спині, Владислав Сидоренко – ІІІ місце в багатоборстві брасом. Побажаємо нашим вихованцям успіху на Чемпіонаті України, який відбудеться незабаром в м.Севастополь. 

Переглядів: 776 | Додав: AdminIpina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Людмил  
0
Доброго дня!
Готельно-оздоровчий комплекс «Жива вода» знаходиться в самому серці Карпат, у мальовничому селі Міжгір'я на березі річки Ріка. Готельний комплекс пропонує 31 комфортабельний номер класу люкс, напівлюкс і стандарт. Для зручності гостей в готелі передбачений ліфт. Кожен номер оснащений телевізором LCD, зручними меблями, гардеробом і окремою ванною кімнатою. Безкоштовний Wi-Fi на всій території готелю.

Особливістю комплексу є наявність басейну, наповненого джерельною водою. Критий 25-метровий басейн розрахований на 5 доріжок, є дві вишки для стрибків у воду.

Для оздоровлення: Spa-процедури і власний бювет з мінеральною водою «Сойми».SPA: чан з мінеральною водою на дровах, баня, сауна, джакузі з мінеральною водою, соляна кімната, масаж.

Для дозвілля в літній період готель надає: квадроцикли, велокари, велосипеди, екскурсійне обслуговування, піші турпоходи, рафтинг.У зимовий період Вас чекають гірськолижні траси. Найближчі гірськолижні спуски знаходяться в 2 км від готелю.

Для дітей: дитяча кімната, дитячий майданчик, батут і «лазанка».

У ресторані готелю подають страви закарпатської, української та європейської кухні, приготовані з екологічно чистих продуктів. Сніданок входить у вартість проживання. Можливе комплексне 3-разове комплексне харчування.

На літній терасі ресторану можна милуватися краєвидами гір, насолоджуючись чистим гірським повітрям і шумом річки. Крім того, до послуг гостей альтанки та приладдя для приготування барбекю.

Саме тут, у мальовничому куточку Карпат, Ви зможете гарно відпочити, забути про буденні турботи і поринути в атмосферу гармонії та затишку. Наш привітний персонал потурбується про те, щоб Ваше перебування в готелі залишило тільки теплі та світлі спогади.

Ласкаво просимо до нас.
З повагою,
адміністратор Людмила

Наш сайт:
http://www.jivavoda.com.ua/index.php/index-ru.html
У Facebook на нашій сторінці ми виклали фото і відео нашого готелю.
Якщо Вас зацікавила моя пропозиція - пишіть або телефонуйте:

38-067-370-84-71
38-067-370-84-73

zhyva-voda@ukr.net

Ім`я *:
Email *:
Код *: