Середа, 24.04.2024, 15:24 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

КЗ БМР ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА № 2

Головна » 2012 » Листопад » 27 » Відкритий Кубок Києва з рукопашного бою.
17:00
Відкритий Кубок Києва з рукопашного бою.
        23-25 листопада проходив відкритий Кубок Києва з рукопашного бою.24 листопада проводились змагання з легкого контакту, а 25 листопада з дозованого контакту. У змаганнях з дозованого контакту приймали участь  275 учасників, які представляли 21 клуб із шести областей України: Київська обл., Одеська обл., Херсонська обл., Хмельницька обл., Житомирська обл., Вінницька обл. та м. Київ.

      В змаганнях приймали участь спортсмени відділення панкратіону Білоцерківської ДЮСШ №2. Змагання проходили в дуже напруженій, жорсткій спортивній боротьбі та мяко кажучи зі слів багатьох представників команд, необєктивному суддівстві з боку суддів Київської федерації рукопашного бою. Але незважаючи на такі обставини, учні ДЮСШ досить вдало виступили на цих змаганнях.

       1 місце виборов Кобзаренко Владислав

       2 місце посіли Дехтяр Владислав, Орищук Владислав, Шабельний Ярослав та Покропивний Дмитро. Хотілось відмітити спортсменів, які під час змагань проявили волю до перемоги, показали досить непогану технічну підготовку, але завдяки необєктивному суддівству не потрапили до списку переможців. Це Міхно Богдан, Васільєв Юрій, Троцький Павло, Ковганюк Денис. Спортсмени тренуються у Дем`янцева В.

     Бажаємо спортсменам успіхів в наступних змаганнях.


Переглядів: 578 | Додав: AdminIpina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: