Середа, 24.04.2024, 13:40 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS

КЗ БМР ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА № 2

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Олімпійський урок присвячений Дню працівника фізичної культури та спорту
16:31
Олімпійський урок присвячений Дню працівника фізичної культури та спорту

З метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні 11 вересня 2013 року на спортивному майданчику Білоцерківської Гімназії №1 відбувся Олімпійський урок присвячений Дню працівника фізичної культури та спорту «Діти – Олімпійська надія України». Цей захід проходив за програмою ІААФ « Дитяча легка атлетика» . У проведеному уроці взяли участь понад 100 учнів  КЗ БМР ДЮСШ №2.

            На святі були присутні: Петрик Юрій Федорович – начальник Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, Щербань Лариса Олексіївна - завідувач сектору позашкільної освіти та виховної роботи Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

            У своєму виступі Петрик Ю.Ф. привітав учасників змагань та з приємністю відзначив, що на виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича у Київській області модернізовано 581 дитячий спортивний майданчик, з них на території ЗНЗ – 382, ДНЗ – 199.Побудовано 46 майданчиків, з них  21 на території ЗНЗ та 25 на території ДНЗ. Загалом модернізовано та побудовано 627 майданчиків, що є одним з найкращих показників в України.

            Захід відбувся на високому організаційному рівні. Всі діти були нагороджені грамотами та призами з Олімпійською символікою.

            В свою чергу колектив КЗ БМР ДЮСШ № 2 висловлює подяку міському голові Савчуку Василю Петровичу та начальнику Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петрику Юрію Федоровичу за сприяння розвитку фізичної культури та спорту в місті.

Переглядів: 634 | Додав: AdminIpina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: